Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu 21. - 25. 4. 2025
Polévka: 35 Kč | Menu: 135 Kč
Pondělí
Polévka:
SVÁTEK
Menu:
SVÁTEK
Úterý
Polévka:
Vývar s celestýnskými nudlemi
Menu:
Hovězí guláš, houskový knedlík, cibulka
Středa
Polévka:
Gulášová
Menu:
Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurek
Čtvrtek
Polévka:
Vývar s masem a nudlemi
Menu:
Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, hranolky
Pátek
Polévka:
Česneková krémová, krutony
Menu:
Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou
Týdenní menu:
Vepřový steak s houbovou omáčkou, pečený brambor .... 145 Kč
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.