RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 125 Kč |
|
Pondělí 04.12.2023 | |
Polévka: | Uzená s kroupami |
Menu: | Halušky s uzeným masem a dušeným zelím |
Úterý 05.12.2023 | |
Polévka: | Bramborová |
Menu: | Vepřová játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka |
Středa 06.12.2023 | |
Polévka: | Čočková |
Menu: | Kuřecí kung pao, dušená rýže |
Čtvrtek 07.12.2023 | |
Polévka: | Hovězí vývar s masem a nudlemi |
Menu: |
Hovězí guláš, houskový knedlík, cibule |
Pátek 08.12.2023 | |
Polévka: | Zelná s klobásou |
Menu: | Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou |
Týdenní menu: | Gnocchi se smetanou, špenátem a kousky vepřové panenky, sypané sýrem .... 135 Kč |
Smažený květák, vařené brambory s máslem sypané petrželkou .... 145 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.