RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 125 Kč |
|
Pondělí 29.05.2023 | |
Polévka: | Cibulová s toustíky |
Menu: | Přírodní kuřecí prso s pepřovou omáčkou, dušená rýže, salátek |
Úterý 30.05.2023 | |
Polévka: | Jarní zeleninová |
Menu: | Vepřový steak s houbovou omáčkou, hranolky, tatarská omáčka |
Středa 31.05.2023 | |
Polévka: | Vývar s knedlíčky a nudlemi |
Menu: | Těstoviny se špenátem, smetanou a kuřecím masem, sypané sýrem |
Čtvrtek 01.06.2023 | |
Polévka: | Čočková s párkem |
Menu: |
Hovězí guláš, houskový knedlík, cibulka |
Pátek 02.06.2023 | |
Polévka: | Kulajda |
Menu: | Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou |
Týdenní menu: | Stroganov s opečeným bramborem ... 135 Kč |
Smažený sýr, vařený brambor s máslem, sypané petrželkou, tatarská omáčka ... 145 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.