RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 120 Kč |
|
Pondělí 06.02.2023 | |
Polévka: | Hrachová s krutony |
Menu: | Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek |
Úterý 07.02.2023 | |
Polévka: | Vývar s masem a nudlemi |
Menu: | Hamburská kýta, houskový knedlík |
Středa 08.02.2023 | |
Polévka: | Zeleninová krémová s krutony |
Menu: | Pečená krkovička na zelenině, bramborová kaše |
Čtvrtek 09.02.2023 | |
Polévka: | Vývar s kapáním |
Menu: |
Rajská omáčka, masové koule, těstoviny |
Pátek 10.02.2023 | |
Polévka: | Italská s těstovinou |
Menu: | Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou sypané petrželkou |
Týdenní menu: | Gnocchi se smetanovou omáčkou a kousky vepřové panenky, sypané sýrem ... 130 Kč |
Smažený hermelín, vařené brambory sypané petrželkou, tatarská omáčka ... 140 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.