RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 120 Kč |
|
Pondělí 30. 05. 2022 | |
Polévka: | Čočková |
Menu: | Čevapčiči, vařený brambor, okurek |
Úterý 31. 05. 2022 | |
Polévka: | Česneková, šunka, sýr, krutony |
Menu: | Špenát, výpečky, bramborový knedlík |
Středa 01. 06. 2022 | |
Polévka: | Rajská s těstovinou |
Menu: | Kuřecí špíz, hranolky, tatarka |
Čtvrtek 02. 06. 2022 | |
Polévka: | Zeleninová |
Menu: |
Koprová omáčka, hovězí maso, knedlík |
Pátek 03. 06. 2022 | |
Polévka: | Cibulová, toustík |
Menu: | Kuřecí stehenní řízek, šťouchaný brambor, cibulka |
Týdenní menu: | Těstoviny se špenátem a kuřecím masem, sypané parmazánem ... 130 Kč |
Vepřový steak, houbová omáčka, americké brambory ... 140 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.
Díky rezervaci pokoje přímo na našich webových stránkách, obdržíte při příjezdu láhev kvalitního vína Mariel.