RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 125 Kč |
|
Pondělí 25.09.2023 | |
Polévka: | Gulášová |
Menu: | Pštrosí vejce, bramborová kaše, zelný salát |
Úterý 26.09.2023 | |
Polévka: | Uzená s kroupami |
Menu: | Halušky s uzeným masem a zelím |
Středa 27.09.2023 | |
Polévka: | Žampiónová krémová |
Menu: | Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, hranolky |
Čtvrtek 28.09.2023 | |
Polévka: | Hovězí vývar s masem a nudlemi |
Menu: |
Hovězí guláš, houskový knedlík |
Pátek 29.09.2023 | |
Polévka: | Česneková krémová s krutony |
Menu: | Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou |
Týdenní menu: | Vepřový stroganov, opečený brambor ... 135 Kč |
Smažený sýr, vařený brambor s máslem, sypaný petrželkou, tatarská omáčka... 145 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.