Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu 9. - 13. 6. 2025
Polévka: 35 Kč | Menu: 135 Kč
Pondělí
Polévka:
Vývar s knedlíčky a nudlemi
Menu:
Kuřecí steak se šunkou a sýrem, hranolky, tatarská omáčka
Úterý
Polévka:
Květáková krémová s krutony
Menu:
Pečená krkovička na zelenině, šťouchaný brambor s cibulkou
Středa
Polévka:
Rajská s těstovinou
Menu:
Těstoviny s kousky vepřové panenky, smetanou a špenátem,
sypané sýrem
Čtvrtek
Polévka:
Vývar s celestýnskými nudlemi
Menu:
Španělský ptáček, dušená rýže
Pátek
Polévka:
Gulášová
Menu:
Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek
Týdenní menu:
Vepřový steak s fazolkama, pečený brambor .... 145 Kč
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.