Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 135 Kč
Pondělí 3.2.2025
Polévka:
Krémová cibulačka
Menu:
Holandský řízek, vařené brambory
Úterý 4.2.2025
Polévka:
Hovězí vývar, celestýnské nudle
Menu:
Játra na červeném víně, rýže
Středa 5.2.2025
Polévka:
Celerový krém
Menu:
Telecí karé na paprice, špecle
Čtvrtek 6.2.2025
Polévka:
Gulášová
Menu:
Fish & chips, hranolky, hrášková majonéza
Pátek 7.2.2025
Polévka:
Tomatová s parmazánem
Menu:
Vepřový řízek, šťouchané brambory
Týdenní menu:
Tikka Masala, basmati rýže.... 145,-Kč
Sicilský květákový salát ... 155,- Kč
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.